Български English
Контакти

Алтернативна енергия
за чиста природа

Начало » Новини

Втора годишна конференция „Интелигентно управление на паркове и пазар на горива и услуги”

15/07/2010
Целта на конференцията е да се срещнат представители на заинтересованите страни в областта на пазара на горива и услуги и управлението на автопаркове. Акцентите са върху регулации, пазарни модели и развитие на горивната индустрия, интелигентни услуги, системи и решения в сферата на горивата, ефективни методи за управление на автопарка, основни положения при оперативен и финансов лизинг, алтернативни решения за намаляване на разходите, енергийна ефективност в транспорта и добрите практики.

В конференцията ще вземат участие представители на Министерство на транспорта и информационните технологии, Държавна агенция за метрологичен и технически надзор, мениджъри и специалисти автопаркове, финансови и административни мениджъри, производители и доставчици на горива, мениджъри и експерти по поддръжката, консултанти - управление и поддръжка на автопаркове, мениджъри и специалисти продажби и закупуване на горива, мениджъри по оптимизация в промишлени предприятия, адвокати и представители на юридически институции, представители на държавни институции, както и всеки с опит и интереси в областта на Fleet management и търговия с горива.

Приложено Ви представяме и предварителната програма на конференцията, както и регистрационен формуляр. Регистрацията може да се извърши и онлайн на адрес: http://events.uconomics.com/FleetFuel/registratsiya