Български English
Контакти

Алтернативна енергия
за чиста природа

Начало » Новини

Конференция "Балансиращ пазар за природен газ в България", с подкрепата на БАПГ

08/12/2017

Българска асоциация „Природен газ”, в партньорство със списание „Ютилитис“ има удоволствието да Ви покани на третата дискусия за българската енергетика, част от поредицата Energy Managers’ Forum. Нейният фокус ще е насочен към първите ефекти и изводи от действието на новия входно-изходен тарифен модел, както и върху балансиращия пазар на природен газ.

Дискусията ще се проведе на 14.12.2017 г. от 9 до 12 ч. в София Хотел Балкан, зала Сердика.

Ключови лектори в дискусията ще бъдат г-н Александър Йорданов, член на Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР), г-жа Пола Найденова, заместник-председател на УС на Българската федерация на индустриалните енергийни консуматори (БФИЕК) и г-н Светослав Иванов, изпълнителен директор на „Овергаз Мрежи“ АД.

Участие в дискусията ще вземе доц. Иван Иванов, председател на КЕВР. Поканени са още министърът на енергетиката г-жа Теменужка Петкова и заместник-министърът на енергетиката г-н Жечо Станков, както и представители на българския парламент, на дружествата от групата на БЕХ, на разпределителни компании и търговци на природен газ, на работодателски и браншови организации.

Програмата на мероприятието можете да видите тук.