Български English
Контакти

Алтернативна енергия
за чиста природа

Начало » Новини

Провеждане на първи годишен форум Clean Energy Development. Gas Infrastructure, Market & Services

22/03/2004
Българска асоциация Природен газ заедно с Юкономикс ви канят на 9-10.06.2011 г. в Интер Експо Център в София, където ще се проведе първия годишен форум Clean Energy Development. Gas Infrastructure, Market & Services.

Основните акценти на двудневното мероприятие са тенденциите в развитието на хидро и ядрената енергетика, позиционирането на природния газ в икономиката на България, съвременните технологии и добрите практики за „прочистване“ на консервативните производства на енергия.

Вторият ден на форума е изцяло посветен на газовия пазар в България – либерализация и диверсификация на пазарния модел, клиентски профили, развитие и модернизация на преносната и газоразпределителната мрежи, договори за търговия и тяхното администриране, както и интелигентни системи и решения за търговия с природен газ.

На форума ще присъстват всички заинтересовани страни на газовия пазар – Министерство на икономиката, енергетиката и туризма, Държавната комисия за енергийно и водно регулиране, газоразпределителни предприятия, доставчици на услуги, стопански потребители на природен газ.

Приложено ще намерите програма на форума и заявка за участие.

Ще се радваме да бъдете сред участниците на форума.