Български English
Контакти

Алтернативна енергия
за чиста природа

Начало » Членове

Ремикс България ООД

А: ул. „Георги Белов” 2, София 1712
Т: + 359 2 862 90 57
Ф: + 359 2 974 50 12
Е: remix@datacom.bg
W: www.remixbg.com

"РЕМИКС БЪЛГАРИЯ" ООД е основана през 2000 г. като търговско дружество с управител Любо Ганев. Фирмата се занимава с проектиране, производство и продажба на батерии от бутилки, ремаркета и полуремаркета за съхранение и транспортиране на компресиран природен газ, изграждане и поддържане на метанстанции, внос и дистрибуция на автомобилни газови уредби и бутилки за метан. Успоредно с тази дейност е изключителен представител на италианските фирми SICOM и BRC.

Дейност - Изключителен представител на марките SICOM и BRC за България.

"РЕМИКС БЪЛГАРИЯ" ООД предлага най-ниски цени за АГУ на метан за карбураторни и инжекционни автомобили на марката BRC, на която е изключителен представител за България. Към месец юли 2011 г. около 80% от конвертираните на метан автомобили в България са оборудвани с газова уредба с марка BRC. Уредбите на метан могат да бъдат окомплектовани с италиански бутилки за метан на CILBRAS, FABER или DALMINE от 20 до 150 л и отговарят на всички изисквания за безопасност и стандарти на ЕС.

Произвежда, предлага и отдава под наем батерии от бутилки (газопакети)  и полуремаркета за транспортиране на компресиран природен газ (трайлери).

Проектиране, производство и продажба на батерии от бутилки, ремаркета и полуремаркета за съхранение и транспортиране на компресиран природен газ, изграждане и поддържане на метанстанции.

Конвертиране на дизелови и турбодизелови двигатели на камиони и автобуси на газо-дизел по италианска технология с основни компоненти на марката BRC. Всички основни компоненти (редуктор, електрически клапани, спирателни кранове, стоманена тръба, бутилки за метан и др.) са италиански, а монтажът, изработването на допълнителните компоненти и настройката на двигателя се извършва в България в специализираните сервизи на "Ремикс България" ООД.