Български English
Контакти

Алтернативна енергия
за чиста природа

Начало » Новини

Покана за участие в конференция „Природният газ – енергията за чист въздух”

08/10/2019

Стремежът за решения на екологичните проблеми нараства в световен мащаб. Като осъзнаваме сериозността на ефектите от замърсяването на въздуха, от Българска асоциация „Природен газ“ бихме искали да повдигнем още веднъж тази важна тема и у нас. Имаме удоволствието да Ви поканим да участвате в конференция „Природният газ – енергията за чист въздух”, за да обсъдим ключа за намаляване на атмосферните замърсители – газификацията.

В конференцията ще участват европейски експерти, които ще споделят добри примери и практики за ограничаване на въглеродния отпечатък върху околната среда, ще бъдат обсъдени съвременните технологични решения чрез използването на природен газ - за екологичен транспорт и като алтернативно гориво. Основната тема на събитието ще бъде развитието на газификацията в градовете като основен инструмент да се постигнат целите на България за намаляване на емисиите парникови газове и да се изпълнят националните цели за енергоспестяване. Събитието ще се проведе на 28 ноември 2019 г., четвъртък, в „София Хотел Балкан” от 09:30 часа.

Заповядайте на конференцията „Природният газ – енергията за чист въздух, за да разгледаме заедно възможностите да се подобри качеството на въздуха в България и да се осигури сигурна енергийна алтернатива за българските домакинства и бизнес чрез газификация.

Медиен партньор е списание „Ютилитис“.

За регистрация:

secretariat@naturalgas.bg, info@bgc.bg, t: 024283 593