Български English
Контакти

Алтернативна енергия
за чиста природа

Начало » Новини

Дарете за детските отделения в Ловеч и Велико Търново, а „Овергаз“ ще удвои сумата

15/09/2023

„Овергаз“ се присъединява към дарителската кампания на фондация „За Доброто“ за създаването на детски отделения „Светулка“.

Идеята „Светулка“  

Дружелюбна и лечебна среда. Качествено и достъпно детско здравеопазване. Уютно, пъстро и весело място, което успокоява, а не плаши. Диалог между децата, родителите и лекуващите лекари, доверие и съпричастност за доброто на детето. Среда, в която то запазва социалната си активност. Защото детето трябва да остане дете, дори когато боледува. Защо „Светулка“? Защото е светла надеждата, че българските деца ще растат здрави и щастливи.

„Светулка“ в действие 

Всяко дете заслужава добро здравеопазване. А когато се наложи да се лекува в болница, нека е в добри условия. Ето защо всяка болница в България трябва да има  модерно и цветно детско отделение. От „Овергаз“ вярват в силата на добротата, на общността, полезните действия и споделените усилия за постигането на по-добри условия за живот и по-добро бъдеще на България. Затова дават старт на дарителска кампания в подкрепа на проект „Светулка“ на фондация „За Доброто“ за ремонт и обновяване на детските отделения в лечебните заведения в гр. Ловеч и гр. Велико Търново.

До 18 ноември 2023 г. „Овергаз“ ще удвои сумата от даренията на всички физически лица, събрана през дарителската кампания „Дари за Светулка, Овергаз ще удвои!“ линк тук).

Насърчават се всички служители, клиенти и различните общности във Велико Търново и Ловеч да вземат активно участие през тези два месеца. Дарете сега и вашата подкрепа ще получи двойна сила, защото всяко дарение ще бъде удвоено от „Овергаз“! Споделете информация с вашите близки и следете страницата на Овергаз за повече подробности около процеса по ремонтиране на детските отделения и резултатите, които постигаме заедно.

Повече за проект #Светулка на фондация „За Доброто“, #Светулка в Ловеч и #Светулка във Велико Търново, можете да намерите на посочените линкове. А повече за кампанията на „Овергаз“ в подкрепа на проекта, както и начините за даряване – тук.

Заедно ще постигнем голямата цел – 50 000 лева, събрани от индивидуални дарения до средата на ноември, и две модернизирани отделения, които ще върнат усмивките по лицата на малките пациенти.

Партньори на фондация „За Доброто“ в кампаниите за фондонабиране за двете отделения в гр. Ловеч и гр. Велико Търново са фондация „Америка за България“ и Ротари клуб – Велико Търново.

Източник: Овергаз