Български English
Контакти

Алтернативна енергия
за чиста природа

Новини

08/06/2009

Честит рожден ден, г-н Заков!

На 7 юни 2009 г. нашият многоуважаван колега и приятел г-н Борислав Заков – Изпълнителен директор на „Газстроймонтаж” АД, отпразнува своя рожден ден. Честит празник от името на всички членове на Българска асоциация Природен газ!
Прочетете повече

08/06/2009

БАПГ подготвя свой проект на Етичен кодекс

В асоциацията членуват 29 компании, голяма част от които извършват конкурентни дейности на българския пазар за природен газ. Идеята за приемане на Етичен кодекс на БАПГ се дискутира често по време на заседанията на сдружението.
Прочетете повече

25/05/2009

Нови членове на БАПГ!

С голямо удоволствие съобщаваме, че семейството на Българска асоциация Природен газ порасна с нови четири члена. Казваме добре дошли на фирмите „Барос” ЕООД и „Газтранс” ООД, както и на колегите Георги Жайгаров и Ефросима Заневда – Добранова!
Прочетете повече

20/05/2009

Конференция по въпросите на КПГ!

На 29 и 30 май 2009 г. в град Созопол ще се състои конференция на тема  „Компресираният природен  газ - екологични и финансови аспекти в условията днес”.
Прочетете повече

18/05/2009

Честит рожден ден, г-н Джумерски!

На 17 май 2009 г-н Петър Джумерски – управител на „Камено-газ” ООД отпразнува своя 45-и рожден ден. От името на всички членове на Българска асоциация Природен газ ние му честитим празника и му пожелаваме много здраве и успехи в газификацията и живота!
Прочетете повече

21/04/2009

Честит празник, г-н Константинов!

На светия празник Великден Константин Константинов - управител на "Газкомфорт" ЕАД, отпразнува своя рожден ден. Честит празник от името на всички членове на Българска асоциация Природен газ!
Прочетете повече

14/04/2009

БАПГ предлага изменения на ЗУТ

В отговор на препоръката на зам.-министъра на регионалното развитие и благоустройството г-н Савин  Ковачев БАПГ изготви предложения за изменение и допълнение на Закона за устройство на територията (ЗУТ).
Прочетете повече

13/04/2009

ДКЕВР ще приема промени при издаването на лицензии за снабдяване с природен газ

На 14 април 2009 г. в ДКЕВР ще се състои четене относно промените при издаването на лицензии за снабдяване с природен газ. С промените се прекратява издаването на лицензии за обществен доставчик на синьо гориво.
Прочетете повече

13/04/2009

БАПГ стана член на БИС

Българска асоциация Природен газ стана член на Българския институт по стандартизация, като представители на Асоциацията ще участват в работата на техническите комитети 60 „Газоснабдяване и газоразпределение” и 28 „Метрология”. БАПГ ще участва и в Общото събрание на института.
Прочетете повече

09/04/2009

Писмо до Сергей Станишев

В качеството си на председател на БАПГ г-н Сашо Дончев се обърна с писмо към министър-председателя на България Сергей Станишев с молба за съдействие за отстраняване на изискването за издаване на разрешение за строителство при монтажа на сградни газови инсталации.
Прочетете повече